Kereskedelmi hűtőberendezés

Fali hűtőregál

Fali hűtőregál tejhűtőA boltok polcain a tejtermékek jelentős részt képviselnek, akárcsak a napi fogyasztásban. A legkönnyebb megoldást nyújtjuk a faliregálokkal, amelyek könnyen hozzáférhetővé teszik a tejtermékeket, és szemléletesen mutatja be a termékkínálat sokféleségét. 

Különféle színekkel, szélességgel és polcméretekkel választható, így pl. a zöld szín választásával a termékek frissességét is kihangsúlyozhatja. A hűtőregálok rendelkeznek belső világítással, ami az áruteret és az ott elhelyezett árukat világítja meg. A polcok elülső része vastag ársínnel van ellátva, így az árukhoz egyszerűen kapcsolhatóak azok áraik. A tejtermékek mellett italok, szendvicsek is elhelyezhetőek rajta. Leengedhető éjszakai rolóval rendelkeznek, ami segít az optimális éjszakai energiafogyasztásban.

A hűtőregálok technikai jellemzői, méretei

A fali hűtőregálok méretei nagyon változóak, de bizonyos gyártó berendezései nagyon jól összeépíthetőek. Míg a különálló regálokat akár 2,5 méteres szélességben kaphat, de a konstrukciójuknak köszönhetően átmenet nélkül sorba rendezhetőek egymás mellé, így tetszőleges szélességű hűtőregál sort telepíthet üzletébe! ABS oldalpanelokkal, - és bizonyos típusoknál - fenti reklámfelülettel, poliuretánhab szigeteléssel. Jellemzően 3-4 sornyi, állítható polccal rendelkeznek a hűtőregálok, melyek jól terhelhetőek. A legtöbb hűtőregál ajtó nélküli, azonban találunk a piacon oldalra csúsztatható ajtajú berendezéseket. A megalkotásuk célja az energiafelhasználás csökkentése volt, köszönhetően a zárt hűtőtérnek és a jól szigetelt ajtóknak, a hasonló nyitott készülékekhez képest 45 %-kal alacsonyabbak az üzemelési költségek!

Az aggregátort tekintve a faliregál lehet aggregátorral felszerelt, ill. telepített aggregátoros. A hűtés típusa ventilációs megoldású, a hűtési értékek pedig a +2°C és +10°C tartományba esik, figyelembe véve a külső 25°C környezeti hőmérsékletet és 60%-os páratartalmat. Ez természetesen modellenként eltér. Digitális vezérlés és digitális hőmérséklet kijelzés gondoskodik a könnyű kezelhetőségről. A hűtőregálok döntő többségében automatikus leolvasztás alapfelszereltség, az olvadékvíznek külön gyűjtőbe folyik.

A hűtőregáloknak magas rendelkezésre állást kell biztosítaniuk: az év minden napján stabilan kell üzemelniük. Pontosan ezért nem mindegy milyen az energiaosztálya, mekkora az energiafogyasztása. A berendezés zajszintje sem elhanyagolható, hiszen ki venne friss tejet egy rozoga, zajos hűtőből? Igyekezzen mérlegelni ezeket a faktorokat a vásárlási döntés előtt, hiszen egy korszerűbb hűtőregállal viszonylag komoly összegeket takaríthat meg villanyszámláján!

 

Fali hűtőregál kínálatunk