Kereskedelmi hűtőberendezés

Mélyhűtő sziget

mélyhűtő szigetAz üzletek sorai között elhelyezkedő, szigetszerű mélyhűtők fagyasztott áruk értékesítésére szolgálnak. Fagyasztott zöldségek, húsok, jégkrémek, halak értékesítésére alkalmazható leginkább. Elhelyezésük során akár egyenként, vagy egy teljes sorba telepíthetjük őket, ez persze függ a termékkínálattól, és az üzlet méretétől is.

Üveges csúszótetejének köszönhetően nem szükséges nyitogatni, a vevők szemléletesen tájékozódhatnak a termékekről az üvegen át. Bizonyos típusok egyáltalán nem rendelkeznek tetővel. A nyitott szigetmélyhűtőkre éjszakai tetőt lehet helyezni, az áruk védelme érdekében. A mélyhűtősziget tetejére polcok építhetőek, amelyekre további árukat lehet helyezni, és bemutatni.

A mélyhűtő sziget technikai jellemzői

A mélyhűtősziget aggregátorral felszerelve, vagy egy külső forrásra telepítve vásárolható meg (aggregátor nélkül). Ventilációs hűtéssel, automatikus leolvasztással felszereltek. Hűtési tartományuk a  -15 -24 C közé esik (max.+25°C fokos és legfeljebb 65% relatív páratartalmú környezetben) robosztus kialakításuk pedig garantálja a hosszú távú működést. Kapacitásuk függ a mérettől, de a 300 literestől akár a 800-1000 literes mélyhűtőkig terjedhet. A hűtési felületek tovább növelhetőek: bizonyos gyártó termékei kiválóan összeépíthetőek, így tetszőleges hosszúságú mélyhűtőszigetet lehet létrehozni! A szigetmélyhűtők belsejében műanyag bevonatú, fehér huzalrács kosarakba lehet az árukat elhelyezni. 

A szigetmélyhűtőkben belső világítás segíti a jobb láthatóságot. Elektromos fűtési automatikus leolvasztó rendszerrel van felszerelve.

A mélyhűtőszigeteknek 0-24-ig kell folyamatosan és stabilan működniük. Ebből az okból lényeges a berendezés energiaosztálya, az energiafogyasztása. Igyekezzen mérlegelni ezeket a faktorokat a vásárlási döntés előtt, hiszen egy korszerűbb mélyhűtőszigettel komoly összegeket takaríthat meg villanyszámláján!

 

Mélyhűtő sziget termékeink