nagykonyhai hűtőberendezések, háttérhűtők

Pizza előkészítő hűtött munkaasztal, pizzapult

pizzapult pizzaelőkészítő asztalA pizza előkészítéshez ideális és gyors megoldás, ahol a hűtött munkaasztal kombinálva van a ráhelyezett feltéthűtő vitrinnel és akár kelesztő szekrénnyel is. Így a pizza tészta és a feltétnek szánt alapanyagok rögtön kéznél vannak a munkaasztal készítő felületén. Természetesen nemcsak pizzériák számára ideális, hanem bármely vendéglátóipari cégnek, ahol gyors ütemben készítenek ételeket, amihez szükségesek a friss alapanyagok, dressing-ek, így saláták, tésztaételek, gyros készítésére egyaránt.

A pizzakészítő hűtött munkaasztal segítségével növelhető a termékek készítésének kapacitása, gyorsasága. Az alsó hűtött tároló rekeszekben pedig az egyéb hűtött alapanyagok - tészta, sonka, stb. kerülhetnek. A feltéthűtő vitrin és az alsó hűtött tároló a GN szabványrendszerbe illeszkedik.

Több típussal találkozhatunk a piacon: vannak hűtött munkaasztalba süllyesztett kialakítású berendezések  így a készülék hűtőegysége a feltét tárolását szolgáló GN edényeket is hűti. Másik fajtája az olyan hűtött pizza előkészítő asztalok, amelyeknek felső részére a felhajtott márvány peremekre asztali feltéthűtő vitrin telepíthető.

A pizza előkészítő hűtött munkaasztal méretei, technikai tulajdonságai

Ajtó (nyílási irány); energia igény és energiaosztály; hűtési hőmérséklet; hűtési tartomány; hűtőgáz típusa; méret (külső és belső); munkafelület mérete; teljesítmény; visszamelegedési idő; zajszint; űrtartalom (liter) és tároló kapacitás; szigetelés vastagsága, típusa, automatikus leolvasztás, digitális vezérlés és digitális állapotkijelzés, belső világítás, riasztás funkció, megváltoztatható ajtónyitási irány, ajtózár.

A készülék külső részei a rozsdamentes acélból (inox) készültek, a munkalapot is beleértve. Egyes típusoknál a munkalap tömör gránitból vagy márványból készül. A hűtött munkaasztalokhoz hasonlóan több méretben elérhetőek a pizzakészítő munkaasztalok: kettő, három, vagy akár négy fiók/ajtó kombinációval is elérhetők. A készülék könnyű és gyors használatát az ergonomikus fogantyúk, lekerekített sarkok teszik komfortossá.

Az optimális hőmérséklet és energiafogyasztás fenntartásáról az önzáródó ajtók, és az ajtókon levő szigetelőréteg gondoskodik. hűtőtárolók hűtési értékeit vizsgálva a normál 2/+10 oC hűtési hőmérsékletűek a jellemzők. Az aggregátor alul helyezkedik el. A berendezés elülső oldalán digitális kijelző mutatja az aktuális belső hőfokot. Az automatikus leolvasztás, ill. automatikus párologtatás lehetősége már szinte minden készülékben megtalálható. A hideg levegő belső keringetése ventilátor segítségével történik.

Pizza előkészítő hűtött munkaasztalok, pizzapultok itt érhetőek el