fagylaltpultok

Fagylaltpult

Fagyipult fagylaltpultKi ne szeretné a nyári szezon legkedveltebb hűsítő édességét, a fagyit?  A fagylaltpult hivatott a fagylaltok (és egyéb fagyasztott termékek) megfelelő, állandó hőmérsékleten való hűtésére, bemutatására, kínálására. Az általunk forgalmazott fagylaltpultok színeivel, méreteivel és formájukkal kiválóan elősegítik az eladásokat, és megjelenésükkel garantáltan figyelemfelkeltőek, így rögtön a vásárlók fókuszába kerül a pult és az édesség.

Számtalan típusa, formája, alakja és színe létezik, így a sokrétű választék garancia arra hogy Ön is megtalálja az üzletébe leginkább illőt, és a vendégei kedvence lesz!

Fagylaltpultok méretei

Méreteiket tekintve igencsak helyigényes berendezések: vastagságuk egy méter körüli, szélessége az egy méterestől egészen a két métert meghaladó fagylaltpultig terjedhet. Belső kapacitásuk ennek függvényében változik: a fagylalttégelyek egy vagy két sorban helyezkednek el, 8-tól a 24 tégelyes változatig terjed a skála. Bizonyos típusoknál kétfajta tégelymérettel kompatibilis a kialakítása a fagylaltpultnak, így a tégelyek darabszáma variálható. A fagylaltpultok személyzetoldali felén legtöbbször szerepel egy 20-30 cm széles munkalap, ami különféle eszközök tárolására, csomagolásra kiválóan alkalmas. A bemutatótér mérete akár az 1m2-t is meghaladhatja.

Az üvegfelületek sík üveges, vagy hajlított üveges formájúak lehetnek, a kiszolgáló oldalon általában billenő (teleszkópos), vagy csúsztatható plexiüveg ill. üvegajtó helyezkedik el. Az üvegfelépítmény edzett, jól szigetelt üvegekből áll.

A fagylaltpultok külső burkolata rozsdamentes acél, vagy lágyacél, amely néhány esetben műanyaggal vagy festékkel bevont. A belső részek rozsdamentes acélból készülnek, a könnyű tisztíthatóság és időtállóság miatt. A legtöbb gyártó lehetőséget biztosít a színek egyéni megválasztására. A fagylaltpultok két szélén és front oldalán nagy reklámfelületek vannak, amelyek tökéletesen alkalmasak reklámok, matricák felhelyezésére, brandigelésre.

Fagylaltpultok műszaki tulajdonságai

A fagylaltpultoknál statikus és ventilációs hűtésekkel egyaránt találkozunk. A belső, ventilátoros keringető rendszer egyenletes hőmérsékletet ( -15°C <-> -20°C ) biztosít minden egyes tégelyre. Az értékek +25°C és 60% külső páratartalom esetére vonatkoznak. Az üvegfelületek párásodását meggátló eszközök vannak beépítve: fűtőszálas üvegfelületek, vagy a süteményhűtő pultokhoz hasonlóan egy ventilátor a front üvegre meleg levegőt irányít, és a párát hatékonyan elvezeti.A berendezések legtöbbször automatikus leolvasztással kerülnek forgalomba, míg a leolvasztott víz elpárologtatása történhet automatikusan, vagy manuálisan egyaránt. A belső világítás szinte az összes fagylaltpultban alapfelszereltség. A modernebb típusoknál digitális vezérléssel és digitális hőfokkijelzéssel találkozunk. Az éjszakai roló a fagylaltok biztonságos éjszakai tárolására szolgál.

A fagylalt erősen szezonális termék, így a fagylaltpultokat jellemzően csak nyáron kell üzemeltetni. Viszont ebben az esetben sem mindegy milyen energiafogyasztású és energiaosztályú gépet választ. Az optimális fogyasztás érdekében mérlegelje a berendezés ezen tulajdonságait is!

 

Fagylaltpult választékunk