Kereskedelmi hűtőberendezés

Fagyasztóláda

Fagyasztóláda mélyhűtőládaAz üveg vagy teletetős fagyasztóládák felhasználásukat tekintve akár a nagykonyhák hátérhűtői sorába, akár egy üzlet eladóterébe alkalmasak. Fagyasztott áruk: zöldségek és egyéb termékek tárolására szolgálnak. Hosszú ideig képesek frissen tartani az élelmiszereket, csakúgy mint a benne levő értékes tápanyagokat.

 

Üvegtetős fagyasztóláda

Az üvegtetős fagyasztóláda könnyű rálátást nyújt a vásárlók számára a benne szerepelő árukra. A csúszó üvegajtós tető segítségével könnyen kiszolgálhatják magukat a vevők. A látványhűtő, azaz a látványfagyasztók közé csoportosíthatjuk ezáltal, így rendeltetési helye az ügyféltérben van. Fagyasztott áruk, zöldségek, jégkrémek, dobozos fagylaltok tárolására alkalmas: benzinkutak shopjaiba, üzletekbe, szupermarketekbe helyezhető ki. A fagyasztóláda négy oldala kiváló kiváló lehetőség reklámmatricák felragasztására, az egész fagyasztószekrény branding-elésére: így a vevő megbizonyosodhat, hogy a felcímkézett fagyasztóban csak a megszokott, egyfajta minőséget találja.

Üvegtetős fagyasztóládák

Teletetős fagyasztóláda

A teletetős fagyasztóládák felfelé nyíló, az egész készülék méretével megegyező nagyságú teletetővel rendelkeznek. Mivel a vásárlási folyamatot ez a megoldás nem könnyíti meg, így a háttérhűtőkhöz tudjuk csoportosítani: a konyhai részlegbe, raktárakba elhelyezve tökéletes fagyasztási alternatívát jelent a többi készülék mellett.

Teletetős fagyasztóládák

A fagyasztóládák technikai jellemzői

A fagyasztóládák fehér porszórt külső burkolattal, és eloxált alumínium belsővel elérhetőek, a felnyitható tetők szintén acélból készültek. Ergonomikus ajtófogantyúk gondoskodnak a könnyű és gyors használatról. Űrtartalmuk itt is a méret és gyártó függvénye, a 100 literes ládáktól egészen az 1000 literest meghaladó fagyasztókig találhatunk a piacon. A fagyasztóláda belsejében műanyag bevonatú, fehér huzalrács kosarakba lehet az árukat elhelyezni. A fagyasztóládák könnyű mozgatását a felszerelhető kerekek segítik.

Az állandó hőmérséklet, amit tartaniuk kell a fagyasztóládáknak, az a -18° és -25°C közötti. Az optimális energiafogyasztásról és a belső hőmérséklet megtartásáról a hőszigetelt üvegajtók és teletetők, valamint a több cm széles szigetelőréteg gondoskodik. A modernebb kivitelű fagyasztóládáknál az automatikus leolvasztás is elvárható funkcionalitás. A belső hőmérsékletről mechanikus, vagy az újabb berendezések esetében digitális kijelző segítségével bizonyosodhatunk meg. Többnyire alacsony energiafogyasztású és zajszintű készülékek.

 

Fagyasztóláda termékeink