Cukrászati hűtők, cukrászati fagyasztók

A cukrászati hűtők alatt többféle hűtőegységet értünk, nem korlátozzuk a fogalmat egyfajta termékre. A cukrászdák speciális igényeire így több hűtőberendezés létezik, az ügyféltértől kezdve a hátsó üzemig, vagy műhelyig, tehát ahol a süteményeket, fagylaltokat készítik. Ismerkedjenek meg a lehetőségekkel, mire lehet szüksége egy cukrászdának kívül, belül!

A mai modern hűtőberendezés gyártó vállalatok olyan magas minőségű produktumokat állítanak elő, amelyek a kezdeti beruházást követően még hosszú évekig stabilan hozzák a tőlük elvárt teljesítményt. Ami a modern technológiákat illeti, a legújabb hűtési eljárások, korszerű hűtőgázok, és pontosan illesztett szigetelés használatával segítik a mindennapjainkat. Az eco-friendly , azaz a környezettudatosság trendje a hűtéstechnikába is begyűrűzött. Az elvárt teljesítményi paraméterek mellett már helyett kapott az alacsony környezetterhelés, energia hatékonyság, zöld technológiával gyártottság, mint fontos része a választási preferenciáknak.

Cukrászati hűtők a háttérben

A cukrászdai háttérfolyamatok kiszolgálására a hagyományos hűtőegységek kiválóan megfelelnek. A gyártók némiképp módosított hűtőberendezésekkel kiválóan alkalmas berendezéseket ajánlanak a cukrászatoknak. A vendéglátási, ipari kategória egyéb más termékei viszont tökéletesen megfelelnek a cukrásziparnak.

A cukrászati hűtők jellemzően a belméretükkel térnek el a szokásos ipari hűtőszekrényektől. A cukrászati tálcák 60x40, vagy 80x60 cm-es méreteinek megfelelő belső tere van. Ennek megfelelően az oldalfalán sínekkel felszerelt, amelyek néhány típusnál állíthatóak.

Az alábbi terméket ajánljuk:

Cukrászati és pékipari hűtőszekrény >>

Cukrászati és pékipari fagyasztószekrény >>

 

Cukrász hűtőegységek, vitrinek az ügyféltérben

Természetesen a cukrász termékek legnagyobb vonzereje a szemet gyönyörködtető látvány, az íncsiklandozó sütemény és fagylalt költemények. Ehhez a vonalhoz kell illeszkednie a hűtéstechnikának is: az ügyféltérben levő hűtőberendezéseknek jól kell beépülniük az üzletberendezések közé, és el kell adniuk a bennük tárolt süteményeket. Így aztán számtalan szín és forma létezik, a hagyományos rusztikus kinézettől kezdve a modern, légies, űrtechnológiát idézőig. Egyes nagyobb gyártók formatervező designereket alkalmaznak a még tökéletesebb formák megteremtéséért.

Süteményes pult, fagylaltpult, fagylaltparfé vitrinek, feltéthűtők.