nagykonyhai hűtőberendezések, háttérhűtők

Asztali feltéthűtő vitrin

feltéthűtő vitrinGyros-ok, pizza, zöldségek, saláták, tésztaételek készítésre megfelelő asztali hűtött tároló berendezés, amelyekben GN méretű edények helyezhetőek el. A tároló részeket üveg felépítmény védi, amely egyik oldaláról nyitott.

Hűtött munkaasztalra, vagy egyéb készüléktartó asztalra, állványra helyezve optimális hozzáférhetőséget biztosít a benne tárolt alapanyagokhoz. Konyhai használatra készült, de bizonyos típusai az ügyféltérben kínáló vitrinként is alkalmazhatóak. Látványkonyhák, vagy olyan pizzériák, gyros ételbárok esetében ajánlott, ahol az ételek készítése az ügyféltérben zajlik, vagy önkiszolgáló módon kínálunk salátát, gyümölcsöt, sushi-t, tapas-t. A pizza előkészítő hűtött munkaasztal részeként kész konstrukciókat kapunk az egyes gyártóktól, amelyek kifejezetten a gyors konyhai munkákra specializálódott.

Tovább a pizza előkészítő hűtött munkaasztalokhoz

Technikai tulajdonságok

Energia igény; hűtési hőmérséklet; hűtési tartomány; hűtőgáz típusa; méret (külső és belső); zajszint; űrtartalom (liter) és tároló kapacitás; digitális vezérlés és digitális állapotkijelzés.

Hűtési hőmérséklete az általános +2 - +10 °C értékek között mozog. Tárolókapacitása a hűtővitrin méreteinek (szélességének) függvénye: a 4 db. GN 1/3, 1/4 (150 mm magas) méretű edénytől kezdve a 9 db. befogadására alkalmas változatig találhatunk megfelelőt a piacon.

 

Asztali feltéthűtő vitrin kínálatunk